ХРОМТУНИНГ  е  с предмет на дейност- предлагане и търговия с аксесоари за автомобили, джипове,пикапи и бусове. Основната ни цел е предлагането на стоки с достатъчно високо качество на конкурентни цени за българския пазар.

Предлагаме ролбари, булбари, странични степенки, задни защити от хром-никел (неръждаема стомана), алуминий и полиуретан за автомобили, джипове, бусове,пикапи и камиони.

Продуктите са сертифицирани по TS EN ISO 9001:2000 TUV и CE.

Технология и изработване:

Предлаганите от нас продукти са изработени от висококачествени материали хром-никел, алуминий и полиуретан.

Хром-никелът или така наречената 18/10 неръждаема стомана, съдържащо 18% хром и 8-10% никел. Съдържанието на хром определя устойчивостта ѝ към корозия, а добавеният никел позволява полиране до огледален блясък, подобрява корозоустойчивостта при високи температури и придава здравина. Тези негови качества го правят предпочитан при изработването на детайли изложени на висока влажност, температура и натоварване.

Полиуретанът е полимер (полиестер), който се произвежда от изоамини и алкохоли. Той представлява 2,5 % от общото производство на пластмаси и се използва във вид на мека до много твърда пяна.

При изработване на предните, задните и страничните защити се използват именно тези два материала. Изхождащи от естетическа гледна точка за изработването на странични степенки се използва и алуминий.

При изработване на защитите от хром-никел се използват хром-никелови тръби със сечения Ф70, Ф60, Ф42.5, Ф27 и П-образни профили.

Производството на продуктите преминава през няколко основни етапа: 

1. Оразмеряване и огъване:

Тази задача се изпълнява от прецизна машина с цифрово - програмно управление, която има за цел да огъне и оразмери по предварително зададена програма подадения профил.

2. Изрязване на планки и надписи:

Изрязването на планките за монтаж и брандиране на продукта се осъществява на машина с лазерно рязане, която следва предварително зададения контур чрез компютърна програма.

3 .Заваряване и полиране:

При вече подготвени необходимите детайли предстои тяхното полиране, заваряване и повторно полиране до постигането на огледален блясък.

Контролът след всяка една от операциите е задължителен, с което се постига високо качество на произвежданите продукти.

адрес: ГРАД Русе

телефон 1: + 359 885 45 28 54
тЕЛЕФОН 2: + 359 988 95 83 03